logo Compleet Security

Horeca beveiliging Aalsmeer

Compleet Security is een beveiligingsorganisatie welke ruim vertegenwoordigd is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Vanuit onze hoofdvestiging in Heerhugowaard zijn we een belangrijke speler zijn op het gebied van uitgaansveiligheid en sfeerbeheer. Door ons ervaren personeel dat woonachtig is in regio Noord-Holland, zijn wij zeer bekend met deze omgeving. Hierdoor zijn wij in staat u perfecte service te bieden.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Aalsmeer heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden langs nabij het Raadhuisplein, we kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Aalsmeer

Compleet Security heeft veel ervaring op het gebied van horeca beveiliging. Twee van onze locaties zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’, zorgen wij voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Aalsmeer bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole, of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, of wilt u contact met ons opnemen?

Wij horen graag van u, of komen langs voor een eerste kennismaking!

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.