19th Ave New York, NY 95822, USA

Bikers beveiliging

Vaak moeten beveiligers met spoed naar een calamiteit. Dan kan het voorkomen dat de afstand tot de auto te groot of slecht bereikbaar is. Daarom zet Compleet Security fietsen in, om beveiligers zo snel mogelijk ter plaatse te laten zijn. Surveilleren op de fiets gebeurt ook: het zogeheten Bike Patrol. Wendbaar en bovendien sneller dan de gemiddelde benen van onruststokers.

Waarom Bike Patrol?

Bike Patrol van Compleet Security is in het leven geroepen om onder andere gemeentes en politie te ondersteunen. Zo wordt er zo optimaal mogelijk toezicht gehouden in een gebied met uitgaansgelegenheden en recreatie. Maar ook per fiets toezicht houden in winkelcentra en de directe omgeving behoort tot de flexibele mogelijkheden van Bike Patrol.

De beveiligers van Compleet Security Bike Patrol zijn makkelijk aanspreekbaar, snel, adequaat, wendbaar en kunnen op plaatsen komen waar dit met een auto niet mogelijk is. Doordat de (binnen)steden steeds meer autovrij worden én woongebieden gekenmerkt worden door groenstroken, woonerven en dertig kilometerzones is deze vorm van surveillance een ideale aanvulling.