logo Compleet Security

Calamiteitenplan horeca

Heeft u binnen de horeca een calamiteitenplan klaarliggen, voor het geval er een keer wat gebeurt? Wat dient u te doen wanneer het brandalarm afgaat en hoe reageert u adequaat op een geweldsincident? Het calamiteitenplan zorgt ervoor dat uw personeel weet hoe te handelen, om de calamiteit op de juiste wijze te benaderen. Compleet Security kan u van dienst zijn met het ontwikkelen van uw calamiteitenplan, geschikt voor zowel horeca als evenementen.

Calamiteitenplan voor uw veiligheid

Het calamiteitenplan voor de horeca is er voor de veiligheid van uw medewerkers, uw bezoekers en natuurlijk uzelf. Wij instrueren de verschillende personeelsleden die binnen de horeca of op uw evenement werkzaam zijn, zodat zij weten wat u van hen verwacht. Dit draagt enorm bij aan de veiligheid van uw bezoekers. Zodra zich een calamiteit voordoet zorgt u er samen met uw personeel voor dat uw bezoekers het terrein veilig kunnen verlaten, zonder dat er paniek uit zal breken.

Beschrijving van diverse rollen

Het calamiteitenplan maakt een essentieel onderdeel uit van het veiligheidsplan. We beschrijven nauwkeurig hoe een ieder dient te handelen, in een specifieke situatie. Hierbij speelt beveiliging een grote rol, maar ook de overige personeelsleden dienen goed op de hoogte te zijn van hoe te handelen binnen de horeca of op evenementen.

We beschrijven in het calamiteitenplan verschillende rollen, waardoor iedere medewerker precies weet wat er dient te gebeuren. Bovendien organiseren we jaarlijks een kosteloze training om het personeel nogmaals te instrueren, of de puntjes weer eens op de ‘i’ te zetten. Daarnaast zorgen we uiteraard voor een instructiebijeenkomst voorafgaand aan een festival of evenement, zodat het calamiteitenplan er altijd goed in zit.

<< Vorige pagina

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.