logo Compleet Security

Veiligheidsplan voor evenementen

Een evenement of festival is niet zonder risico, waardoor het van belang is om een degelijk veiligheidsplan te laten ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de risico’s beheerst, of ze in ieder geval goed in kaart laat brengen. Compleet Security zet de risico’s voor u op een rij en werkt de verschillende scenario’s door. U kunt rekenen op een helder veiligheidsplan, waarin we rekening houden met de specifieke situatie en de elementen waar u rekening mee dient te houden.

Risico’s en scenario’s in kaart brengen

Binnen het veiligheidsplan helpen we u als organisator van een evenement of festival de risico’s en mogelijke incidentscenario’s in kaart te brengen. Onze ervaren specialisten vertellen u meer over de maatregelen die u dient te treffen om het risico op een incident te beperken, maar ook over hoe u de impact tot een minimum kunt beperken. Het veiligheidsplan helpt u om de situatie op een degelijke manier in kaart te brengen, maar vormt aan de andere kant een leidraad om incidenten op de juiste wijze te benaderen.

Veiligheidsplan op maat

Compleet Security zorgt voor een veiligheidsplan op maat. We gaan uit van de specifieke regio waarin u actief bent en luisteren goed naar de wensen en eisen die u stelt. Wij zijn bekend met alle regio’s in Nederland, waardoor we een sluitend veiligheidsplan voor u kunnen realiseren. Zorg ervoor dat uw medewerkers hier naar handelen. U vergroot daarmee de kans op een succesvol evenement, waarbij u de organisatie stevig in handen heeft. Werk effectief samen met bijvoorbeeld de overheidsinstanties en werk toe naar een 99% kans op een geslaagd evenement zonder vervelende incidenten.

We zijn u graag van dienst met het ontwikkelen van een veiligheidsplan, net als het adviseren over mogelijke aanpakken bij incidenten, op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise.

<< Vorige pagina

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.