logo Compleet Security

Verkeer en vervoersplan

Organiseert u binnenkort een evenement, waarbij u een grote stroom bezoekers verwacht? Zorg voor een degelijk verkeers- en vervoersplan, om de logistiek zo efficiënt mogelijk in te richten en het risico op incidenten tot een minimum te beperken. Wij kunnen u op basis van de specifieke locatie van uw evenement of festival van dienst zijn met een compleet vervoersplan. We beschrijven hierin onder andere de aan- en wegrijroutes, maar ook de calamiteitenroutes en bijvoorbeeld de fietsroutes die u beschikbaar kunt maken voor uw bezoekers.

Bereikbaarheid van uw evenement

Hoe kunnen uw bezoekers uw evenement het best bereiken, waar kunnen ze hun auto parkeren en kunnen ze bijvoorbeeld gebruik maken van het openbaar vervoer? Dit zijn aspecten die naar voren komen in het verkeers- en vervoersplan, waardoor u zowel de toestroom als de uitstroom van bezoekers op een degelijke wijze kunt organiseren. Komen uw bezoekers verspreid over de dag aan, gaan ze massaal weer terug naar huis, of is er sprake van andere uitdagingen? Wij zijn u graag van dienst met een verkeers- en vervoersplan, om het geheel letterlijk en figuurlijk in goede banen te kunnen leiden.

Verkeersdrukte beperken met verkeers- en vervoersplan

Wij zorgen er met het verkeers- en vervoersplan niet alleen voor dat u de logistiek efficiënt in kunt richten, we helpen u daarnaast om verkeersdrukte rondom uw evenement te voorkomen. Wij maken de plannen en kunnen in overleg treden met bijvoorbeeld de gemeentelijke en provinciale instanties. Bestaat er een behoefte aan snelheidsbeperkingen of een tijdelijk parkeerverbod? Wij zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en er voldoende verkeersregelaars en afzettingen aanwezig zijn. Neem ruim voor de datum van uw evenement contact met ons op, zodat we u goed van dienst kunnen zijn met een verkeers- en vervoersplan voor uw gelegenheid.

<< Vorige pagina

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.