logo Compleet Security

Horeca beveiliging in Flevoland

Flevoland, het is de jongste provincie van Nederland, waar we er met onze horeca beveiliging graag voor zorgen dat een ieder een gezellige avond uit kan. We zijn onder andere actief in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord maar werken daarnaast ook geregeld net buiten de grenzen van de provincie. Bent u bijvoorbeeld gesitueerd in Harderwijk, Kampen en Zwolle? Ook dan zijn we u graag van dienst. We bieden onze horeca beveiliging in Flevoland graag zo breed mogelijk aan, om u landelijk van dienst te kunnen zijn met de beveiliging die u wenst.

Sportclub, schouwburg of poppodium

We richten ons binnen de horeca beveiliging in Flevoland graag op discotheken, kroegen en cafés. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met de beveiliging van bijvoorbeeld een sportclub, een schouwburg of wellicht een popodium. Welk type gelegenheid u ook bezit of op het oog heeft, wij zijn u graag van dienst op basis van onze effectieve aanpak. We hebben een jarenlange ervaring met horeca beveiliging in Flevoland en werken ook elders in het land. Dit zorgt ervoor dat we u uitstekend van dienst kunnen zijn met de daadwerkelijke beveiliging, het gastheerschap of het beheersen van bezoekersstromen.

Meedenkend en vriendelijk in Flevoland

We gaan graag meedenkend en vriendelijk voor u aan de slag, binnen de horeca beveiliging in Flevoland. We zorgen er daarmee graag voor dat we een goede binding hebben met uw bezoekers. Dit stelt ons in staat de beveiliging effectief en krachtig vorm te geven, zonder uw bezoekers voor het hoofd te stoten. Sterker nog, zij zullen zich spiegelen aan onze vriendelijke en actieve houding, waardoor u kunt rekenen op een fijn publiek dat komt voor een gezellige avond uit.

Direct een eerste afspraak maken voor uw horeca beveiliging in Flevoland, of eerst wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.