logo Compleet Security

Locatie / Object beveiliging

Een locatie of object beveiligen vraagt om een plan met inzet van de juiste hulpmiddelen. Compleet Security heeft vakkundige beveiligers en alle bijbehorende middelen tot hun beschikking om alle risico’s af te dekken. Elke locatie is uniek, qua bezoekers, ligging en functionaliteit, waar rekening mee houden moet worden. Denk aan de verschillen tussen bijvoorbeeld een winkelcentrum, kantoorcomplex, openbare gelegenheid, school of een speciale locatie. Graag bevelen we de beste opties aan per locatie. In overleg met de opdrachtgever wordt er een definitief plan opgesteld en uitgevoerd.

Bouwplaatsen

De behoefte aan beveiliging van bouwplaatsen groeit, nu we steeds vaker voorbeelden zien van inbraak, diefstal en vandalisme. Bouwplaatsbeveiliging is meer dan alleen een camera ophangen. Compleet biedt meerdere mogelijkheden.

Kantoorgebouwen

Kantoorbeveiliging is vaak een ondergeschoven kindje, omdat de kans op een calamiteit slechts klein lijkt. Toch weten veel mensen niet hoe te handelen in geval van brand of diefstal. Een adequaat kantoorbeveiligingsplan zorgt voor een goede voorbereiding, waardoor eventuele calamiteiten niet meer als totale verrassing komen. Deze kunnen nu snel ontdekt en opgelost worden dankzij de getroffen maatregelen. De schade is beperkt(er) gebleven en de investeringen in beveiliging zijn ruimschoots terugverdiend.

Winkelbeveiliging

In winkels komt geweld, agressie, inbraak of andere vormen van overlast steeds meer voor. We zien het aantal beveiligers ook in de detailhandel toenemen, omdat de hedendaagse maatschappij, zeker in risicovolle gebieden, vraagt om winkel surveillance. Compleet zorgt voor zowel een preventieve werking, als voor het daadwerkelijk oplossen van eventuele problemen. Daarnaast begeleiden en trainen wij het winkelpersoneel, onder bepaalde voorwaarden, zodat er als team preventief gewerkt kan worden. Daarom heeft het onze voorkeur om een vaste beveiliger per winkel in te plannen. Uiteraard heeft de opdrachtgever hier de laatste stem in.

Op ieder gewenst moment

Compleet Security is 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar voor het eenmalig, projectmatig, dan wel regelmatig inzetten van beveiliging op een bepaalde locatie. Ad hocdiensten om bepaalde bezoekers voldoende op afstand te houden, behoort tot de mogelijkheden. We werken met betrekking tot dit type beveiliging enkel op locaties in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.