logo Compleet Security

Beveiliging openbare ruimtes

Wilt u in een openbare ruimte gebruik maken van beveiliging? Denk hierbij aan de entree van een winkelcentrum, maar ook aan andere locaties waar bezoekers vrij in en uit kunnen lopen. Criminaliteit en vandalisme komen op steeds meer plaatsen voor, nog los van de geweldsincidenten waar u mee te maken kunt krijgen. Bespaar kosten als het gevolg van diefstal, inbraak of wellicht vandalisme, door gebruik te maken van onze beveiliging voor openbare ruimten. Bovendien creëert u een veilige situatie, waarin zowel uw personeel als uw bezoekers zich prettig zullen voelen.

Creëer een veilige situatie

Maakt u gebruik van onze beveiliging van openbare ruimten? Compleet Security beschikt over een uitgebreide ervaring. Wij zorgen voor een goede opleiding van onze beveiligers, die uit zichzelf de juiste tactische opstelling kiezen en zorg dragen voor uw belangen. Onze beveiligers verwelkomen bezoekers al bij de ingang, waardoor zij direct zien dat u er alles aan doet om een veilig geheel te creëren. Dit schrikt eventuele onruststokers af en zorgt aan de andere kant voor een veiligheidsgevoel bij het overige publiek. Dankzij onze beveiliging van openbare ruimte kunt u het aantal incidenten enorm terugbrengen, waardoor de investering zichzelf uiteindelijk gemakkelijk terug zal verdienen.

Allround beveiligers

We werken bij Compleet Security met allround beveiligers, die u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. U kunt hen oproepen met een GSM of drukknop, zodat u bij incidenten kunt rekenen op snelle back-up. Daarnaast kunt u gebruik maken van een flexibele aanwezigheid en geven we u graag advies met het oog op de risico’s die u loopt. Verder zorgen onze beveiligers voor brandpreventie en het verlenen van eerste hulp. Bent u benieuwd hoe we de beveiliging van uw openbare ruimte vorm zouden geven, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.