logo Compleet Security

Bouwplaats beveiliging

Is uw bouwplaats beveiliging goed op orde, of bent u op zoek naar een professionele beveiliger die u daar goed mee van dienst kan zijn? De behoefte aan beveiliging van bouwplaatsen groeit, nu we steeds vaker voorbeelden zien van inbraak, diefstal en vandalisme. Dankzij bouwplaats beveiliging hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U kunt ongestoord werken aan het project dat u voor ogen heeft, maar er ook tijdens de nachtelijke uren zeker van zijn dat andere onbevoegden geen bezoek brengen aan uw bouwplaats.

Inbraak, diefstal en vandalisme

Inbraak, diefstal en vandalisme kunnen een flinke kostenpost vormen, waardoor het een uitstekend idee is om gebruik te maken van bouwplaats beveiliging. We zorgen er daarmee voor dat u de onverwachte uitgaven tot een minimum kunt beperken. Daarnaast voorkomen we het eventueel stilstaan van uw personeel en de wachttijd die daaruit volgt, bijvoorbeeld als het gevolg van diefstal. Bouwplaats beveiliging is hierdoor van grote toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat u zich strikt aan de gemaakte planning kunt houden. Zorg ervoor dat anderen zich niet kunnen richten op uw koper, stroomkabels, materieel of bijvoorbeeld de hekken waar u gebruik van maakt.

Bouwplaats beveiligen

Wilt u een bouwplaats beveiligen? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. We werken voornamelijk in de regio Midden- en Noordwest Nederland, waardoor we u daar op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Schakel onze bouwplaats beveiliging in tijdens de start van de bouw, of zorg er na enkele vervelende incidenten voor dat u daar in ieder geval geen last meer van zal hebben. Wij hebben een uitgebreide ervaring met tijdelijke beveiliging, waardoor onze gedreven beveiligers u goed van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

<< Vorige pagina

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.