logo Compleet Security

Winkel beveiliging

Heeft u in uw winkel te maken (gehad) met geweld, agressie, inbraak of andere vormen van overlast? We zien het aantal incidenten hand over hand toenemen, waardoor di een uitstekend moment is om gebruik te maken van onze winkel surveillance. We zorgen voor zowel een preventieve werking, als voor het daadwerkelijk oplossen van eventuele problemen. U kunt rekenen op onze professionele beveiligers, die beschikken over een goede opleiding en voldoende ervaring om u op een uitstekende manier van dienst te kunnen zijn.

Preventieve werking

Maakt u gebruik van onze winkel surveillance? Dan gaat daar direct een preventieve werking vanuit. Bespaar geld door het aantal geweldsincidenten terug te brengen, een volende inbraak te voorkomen of winkeldiefstal op een meer effectieve manier aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat eventuele onruststokers onze aanwezigheid direct opmerken, waardoor zij meer terughoudend zullen zijn en u uw winkel veilig kunt houden. Wij beschikken over een uitgebreide ervaring op het gebied van winkel surveillance en weten daardoor als geen ander hoe we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij richten ons op:

–  De algemene veiligheid
–  Vernielingen
–  Het voorkomen van overlast
–  Het voorkomen van winkeldiefstal

Veiligheid in en om de winkel

We zorgen met winkel surveillance voor veiligheid in en om de winkel. Dit draagt bij aan de veiligheid van u en uw personeel, maar ook aan dat van de bezoekers en klanten die u ontvangt. Wij richten ons tevens op de goederen en eigendommen waar u gebruik van maakt. Verder kunnen onze beveiligers u van dienst zijn met brandpreventie en op het gebied van eerste hulp. Wat dat betreft bestaat onze winkel surveillance uit een aantal verschillende diensten, waarmee we van grote toegevoegde waarde zijn. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van winkel surveillance? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

<< Vorige pagina

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.