logo Compleet Security

Calamiteitenplan media

Bent u werkzaam binnen de media? Bent u zich bewust van de risico’s die u loopt en hoe uw medewerkers daar het best mee om kunnen gaan? Laat Compleet Security een calamiteitenplan voor u ontwikkelen, zodat u hier op de juiste manier op in kunt inspelen. Wij kennen de risico’s waar u mee te maken kunt krijgen en adviseren u graag over de wijze waarop u daar het best mee om kunt gaan. Zorg er met het calamiteitenplan voor dat een iedereen op de hoogte is van zijn of haar rol, bijvoorbeeld om een locatie zonder paniek te kunnen ontruimen.

Calamiteitenplan binnen de media

Met een media calamiteitenplan zorgt u ervoor dat een ieder goed op de hoogte is van wat er voor kan vallen en hoe u daar als collectief mee om dient te gaan. Zijn er bezoekers aanwezig bij de opnamen? Dan biedt het calamiteitenplan u een goede basis om hen van het terrein te verwijderen, zonder dat er paniek uit zal breken. Zorg ervoor dat u de veiligheid van uw medewerkers, uw bezoekers en uzelf optimaal kunt organiseren. Wij brengen risico’s in kaart en doen u aanbevelingen op basis van de verschillende incidentscenario’s die van toepassing zijn.

Kosteloze training of instructiebijeenkomst

Maakt u gebruik van het calamiteitenplan? Dan zorgen we vooraf voor een instructiebijeenkomst indien u een eenmalig evenement of festival organiseert. Gaat het u om een calamiteitenplan voor op uw locatie, waar u vaker gebruik van maakt? Dan zorgen we ieder jaar kosteloos voor een training voor u en uw medewerkers, om de instructies op te frissen en de bekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Wilt u meer weten over een media calamiteitenplan, of direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.