logo Compleet Security

Theater en Poppodium beveiliging

Organiseert u regelmatig voorstellingen in uw theater of ( pop ) podium? Compleet Security kan u op een uitstekende manier van dienst zijn met beveiliging en begeleiding van uw bezoekers, zodat zij een heerlijke avond of middag uit kunnen. De beveiligingsvragen komen veelal overeen met die uit de horeca. We kunnen zorgen voor de juiste informatieverstrekking, het begeleiding van bezoekers en het afhandelen van de inname van toegangstickets. Uiteraard speelt ook de veiligheid hierbij altijd een rol, ook al is deze niet direct zichtbaar.

Gastheren en -dames

Compleet Security levert u representatieve gastheren en -dames voor in en rondom uw theater of op het podium, die u op een uitstekende manier van dienst kunnen zijn. Ze staan uw bezoekers altijd vriendelijk te woord, maar houden daarnaast op ieder moment de veiligheid in het oog. Daarnaast kunnen ze u net wat meer service bieden, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn met bijvoorbeeld een concert, een theatervoorstelling of wellicht een dance-productie. Organiseert u binnenkort een catwalk première? Wij zijn hier graag bij aanwezig, uiteraard uit het zicht. Dat neemt niet weg dat de we veiligheid goed in het oog houden en daarnaast graag informatie verstrekken of uw bezoekers soepel begeleiden.

Resultaatgerichte samenwerking

Compleet Security is uw toonaangevende partner in het creëren van veiligheid in theaters en op podia.
We beschikken over een zeer uitgebreide ervaring, in combinatie met expertise binnen diverse vakgebieden en branches. We weten als geen ander welke beveiligingsvragen er spelen en hoe we u van dienst kunnen zijn met de juiste begeleiding van uw bezoekers. We hanteren kernwaarden als betrouwbaarheid, samenwerking en een resultaatgerichte insteek, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende service.

Wilt u binnen uw theater of rondom uw podium daarnaast gebruik maken van een hostess, parkeerbegeleiding of wellicht brandwachten? Compleet Security kan u met al deze elementen uitstekend van dienst zijn, dus neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.