logo Compleet Security

Evenementen beveiliging Compleet Security

Organiseert u een evenement, waar u veiligheid, gastheerschap en sfeerbeheer wenst voor uw bezoekers. Dat vraagt om de juiste beveiliging, uw gasten dienen zich welkom en op hun gemak te voelen op uw evenement. Onze gecertificeerde en getrainde beveiligers verzorgen deze facetten graag voor u. Zichtbaar maar toch op de achtergrond, daadkrachtig indien nodig, verzorgen wij al jaren zowel kleine als grote evenementen.

Om de publieksstromen goed te laten verlopen op het evenement, bieden wij meer dan alleen beveiliging. Zo kunnen ook onze verkeersregelaars, brandwachten, EHBO'ers en hostesses ingezet worden voor de juiste crowd-management. Zo kijken uw gasten terug op een plezierig en veilig evenement.

Bent u geïnteresseerd in onze beveiliging en support? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak: bel 085 - 0030178 of mail naar info@compleetsecurity.nl.

Onze evenementen beveiliging
Met onze eigen 250 beveiligers, 80 verkeersregelaars, 21 Ehbo medewerkers, 18 brandwachten zijn wij in staat de complete veiligheid te bieden en u te ontzorgen. Wij realiseren veiligheidsplannen, verkeer en vervoerplannen en crowd flo plannen.

Met een landelijke dekking zijn wij in heel Nederland actief.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.