logo Compleet Security

Horeca beveiliging in Harderwijk

Compleet Security heeft haar roots liggen in Noord-Holland. Echter zijn we nu al enkele jaren actief in enkele steden van de provincie Gelderland, waar u onder andere gebruik kunt maken van onze horeca beveiliging. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, ook met een klantenbestand in Amstelveen. Vanuit onze hoofdvestiging in Heerhugowaard sturen wij alle locaties aan. Met personeel woonachtig in uw regio zijn wij in staat u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Harderwijk heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden op de Stadsplein, we kunnen u daarnaast van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Harderwijk

We hebben veel ervaring met horeca beveiliging, op twee locaties waarvoor we werken zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’ zorgen we voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Harderwijk bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen?
Wij horen graag van u, of komen bij u langs voor een eerste gesprek

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.