logo Compleet Security

Horeca beveiliging in Hilversum

Compleet Security heeft haar roots liggen in Noord-Holland, waar u onder andere gebruik kunt maken van onze horeca beveiliging. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, ook met een klantenbestand in Hilversum. Onze hoofdvestiging zit nog altijd in Heerhugowaard, waardoor we u met de horeca beveiliging in Noord-Holland uitstekend van dienst kunnen zijn. Waar Bovenkarspel en Wervershoof ooit het begin vormden, zijn we nu door heel de provincie en daar buiten actief.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Hilversum heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden om en nabij De Groest, we kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Hilversum

Compleet Security heeft veel ervaring op het gebied van horeca beveiliging. Twee van onze locaties zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’, zorgen wij voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Noord-Holland bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole, of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, of wilt u contact met ons opnemen?

Wij horen graag van u, of komen langs voor een eerste kennismaking!

 

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.