logo Compleet Security

Horeca beveiliging in Nieuw Vennep

Compleet Security heeft haar roots liggen in Noord-Holland, waar u onder andere gebruik kunt maken van onze horeca beveiliging. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, ook met een klantenbestand rondom Nieuw-Vennep. Onze hoofdvestiging zit nog altijd in Heerhugowaard, waardoor we u met de horeca beveiliging in Noord-Holland uitstekend van dienst kunnen zijn. Waar Bovenkarspel en Wervershoof ooit het begin vormden, zijn we nu door heel de provincie en daar buiten actief.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Nieuw Vennep heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden op de Stadsplein, we kunnen u daarnaast van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Nieuw-Vennep

We hebben veel ervaring met horeca beveiliging, op twee locaties waarvoor we werken zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’ zorgen we voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Nieuw-Vennep bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen?
Wij horen graag van u, of komen bij u langs voor een eerste gesprek

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.