logo Compleet Security

Horeca beveiliging in Zoetermeer

Compleet Security heeft haar roots liggen in Noord-Holland. Echter zijn we nu al enkele jaren actief in de provincie Zuid Holland, waar u onder andere gebruik kunt maken van onze horeca beveiliging. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, ook met een klantenbestand in Zoetermeer. Vanuit onze hoofdvestiging in Heerhugowaard sturen wij alle locaties aan. Met personeel woonachtig in uw regio zijn wij in staat u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Horeca en Evenementen

De horeca beveiliging in Zoetermeer heeft niet alleen betrekking op de verschillende gelegenheden om en nabij het centrum, we kunnen u daarnaast ook van dienst zijn met evenementen beveiliging.

Gastheerschap en Sfeerbeheer in Zoetermeer

Compleet Security heeft veel ervaring op het gebied van horeca beveiliging. Twee van onze locaties zijn onlangs uitgeroepen tot ‘veiligste uitgaansgelegenheid in hun regio’, iets waar we gepast trots op zijn. Dankzij ons motto ‘Waar gastheerschap en sfeerbeheer telt’, zorgen wij voor een goede interactie met de bezoekers. Horeca beveiliging in Zuid-Holland bestaat wat dat betreft uit veel meer dan alleen de daadwerkelijke toegangscontrole, of de beveiliging.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, of wilt u contact met ons opnemen?

Wij horen graag van u, of komen langs voor een eerste kennismaking!

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.