logo Compleet Security

Locatie beveiliging

Wilt u uw studio degelijk beveiligen, of zoekt u naar het advies met het oog op de risico’s die u loopt? Compleet Security beschikt over een uitgebreide ervaring en weet als geen ander wat er komt kijken bij de beveiliging van uw locatie. Wij hebben veel ervaring met het werken met media en kunnen u daardoor uitstekend de risico’s in kaart brengen. We doen u een aanbeveling op basis van de specifieke situatie en houden daarbij uiteraard rekening met eventuele bezoekers, of de functionaliteiten die u wenst.

Beveiliging van uw studio

Maakt u gebruik van een studio, en wilt u deze op een degelijke wijze laten beveiligen? Wij zorgen ervoor dat bezoekers geen toegang krijgen tot uw studio, en dat u, uw acteurs en andere werknemers zonder omkijken kunnen werken aan de opnames van uw programma. Wij nemen de locatiebeveiliging volledig voor u uit handen. Ook kunnen we u adviseren over de risico’s waar u mee te maken kunt krijgen. Heeft u vragen of interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Locatiebeveiliging wanneer u wenst

Uiteraard kunnen we u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst zijn met locatiebeveiliging van uw medialocatie. Werkt u op onregelmatige tijden, of lopen de werkzaamheden onverwachts vertraging op? Geen probleem, wij kunnen u in zowel Midden-, Noord- en West Nederland op een uitstekende manier van dienst zijn. Wenst u bezoekers op afstand te houden, nadat deze onaangekondigd zijn komen opdagen? Wij zorgen voor degelijke locatiebeveiliging, zodat u zich kunt richten op de opnames, of andere werkzaamheden die er op het programma staan!

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.