logo Compleet Security

Sfeerbeheer

Compleet Security levert door geheel Nederland evenementen beveiliging, waar wij ook diverse projecten in Utrecht realiseren. Wij zijn vanuit onze locatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, ook met een klantenbestand in Utrecht. Vanuit onze nevenvestiging in Amersfoort, kunnen we u met onze evenementen beveiliging in Amersfoort uitstekend van dienst kunnen zijn. Waar Bovenkarspel en Wervershoof ooit het begin vormden, zijn we nu door het gehele land actief

Compleet Security

Organiseert u binnenkort een festival of gelegenheid en bent u op zoek naar evenementen beveiliging? Compleet Security heeft voor ieder evenement een passende oplossing, waarbij een team van op elkaar ingespeelde beveiligers ervoor zorgt dat u een gastvrije, klantvriendelijke en de-escalerende aanpak ontvangt. Wij hebben een uitgebreide ervaring met evenementen beveiliging en zijn zo in staat u professioneel te ondersteunen, waardoor de sfeer uitstekend is en blijft!

Beveiliging- en calamiteitenplan

Binnen de evenementen beveiliging realiseren we het beveiliging en calamiteitenplan voor u, maar onderhouden we daarnaast ook het contact met de relevante overheidsinstanties. We begeleiden uw bezoekersstromen, zorgen voor een degelijke toegangscontrole en zorgen voor de beveiliging tijdens het opbouwen en afbreken van het evenement dat u organiseert.

Evenementen beveiliging en communicatie

Onze projectleider zal de coördinatie en communicatie tijdens het complete evenement op zich nemen, waardoor we u volledig ontzorgen. U kunt zich richten op de overige organisatorische elementen, zonder dat u zich ook maar een moment druk hoeft te maken over de beveiliging. Uw evenementen beveiliging is bij ons in uitstekende handen, zodat we er samen voor zorgen dat het een geslaagd evenement wordt.

Bij evenementen service leest u meer over aanvullende diensten die wij u kunnen leveren.
Bent u geïnteresseerd dan komen wij graag bij u langs met aanvullende informatie.

Keurmerken

  • Ministerie van justitie
  • ISO9000 certificering
  • ISO9001 certificering

personeel portaalPersoneels inlog

© Compleet

Powered by internetbureau iDOTMEDIA B.V.